Konya'yı ikinci elde Türkiye birincisi yapacaklar

Konya'yı ikinci elde Türkiye birincisi yapacaklar

Koyuncu Makina Takım Tezgahları San. ve Tic. İşletme Sahibi Himmet Koyuncu da bu sektörde özellikle ikinci el alım satım işlerinde marka olduklarını ifade etti.

Takım tezgahları sektöründe 19. yıla gireceklerinin altını çizen Koyuncu, “İleriye dönük hedeflerimiz başında sanayicilerin teknik sıkıntılarını çözerek AR-GE çalışmalarıyla da gelişen dünya teknolojisini yakından takip etmek ve bunları müşterilerimizle paylaşmak. Hizmet anlayışımız ve prensiplerimizden ödün vermeden değerli sanayicilerimizin yanında olmayı ilke edindik. Şu an Türkiye piyasasının yanı sıra, 8-9 ülkeyle de iş birliğimiz var. İmalat sektörünü genişletme adına bize büyük yük düşüyor. Bizde ikinci el alım-satımı var.

2-8.jpg

Bunun yanı sıra 0 bayiliklerimiz de var. İkinci eldeki güveni aldıktan sonra insanlar sıfıra daha kolay güvenebiliyorlar. Biz, müşterilerimizle aramızdaki o güven duygusunu sağlamlaştırdık. Sektör makinalarımız, torna makinalarımız, prizi makinalarımız var. İmalatta biliyorsunuz sınır yok. Her türlü makina parkurunda hizmet vermeye çalışıyoruz. Konya, bu sektörde İstanbul ve Bursa'dan sonra en güçlü 3. şehir. İnşallah biz Koyuncu Makina Takım Tezgahları firması olarak Konya'yı Türkiye birincisi yapacağız. Müşteri taleplerini taahüt edildiği şekilde zamanında teslim ettiğimiz kaliteli ürünlerimiz, hızlı ve güvenilir hizmetlerimiz ile mutlak müşteri memnuniyetini sağlamak istiyoruz ve başarıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.