Konya'ya yeni TOKİ projesi müjdesi! Devlete ait bu araziye inşa edilecek
110
Türkiye genelinde ev sahibi olmak her vatandaşın hayali. Eskiden aldığı maaştan birikim yapan vatandaş kısa süre sonra ev satın alabiliyordu. Son yıllarda enflasyona bağlı olarak ev fiyatları katlanınca vatandaş alamaz oldu.
210
Bazı vatandaşlar banka kredisi yöntemine başvuruyor ancak faizler çok yüksek olduğu için bu yöntem pek tercih edilmiyor.
310
Konya kent merkezinde ortalama daire fiyatları 2 milyon liradan başlıyor.
410
Üstelik bu fiyatta taksitle satın alma imkanı da yok. Vatandaş bu yüzden TOKİ projelerini takip ediyor.
510
Konya'da Ardıçlı TOKİ Konutları kente büyük değer kattı.
610
4 bine yakın dairenin yer aldığı proje birçok kente örnek oldu. Konya'da yeni bir TOKİ projesinin yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu.
710
Vatandaşa müjdeli haber verildi. Alınan yeni karara göre Konya'da devlete ait bu araziye yeni bir TOKİ projesi inşa edilecek.
810
350 sosyal konutun, 409 müstakil arsanın ve 45 müşterek arsanın hak sahibi vatandaşlara teslim edilmesi için çalışmalar başladı.
910
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, "Yapılacak konutlar, Akşehir'in zengin tarihinden ilham alınarak ve yöresel mimariyle uyumlu bir şekilde tasarlanacak. Yeni konutlar, sadece modern yaşamın gereksinimlerini karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda şehrin tarihi dokusuna saygı duyacak bir estetikle hayata geçirilecek" şeklinde konuştu.
1010
Konya'daki yeni TOKİ projesi Akşehir İlçesinde Doğrugöz Mahallesindeki devlete ait araziler üzerine inşa edilecek.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.