Konya’ya yeni beton fabrikası kuruluyor! İşte sahibi

Konya’ya yeni beton fabrikası kuruluyor! İşte sahibi
Konya’ya yeni bir fabrika kazandırılacağının müjdesi verildi. Konya’nın Karapınar ilçesine yeni beton santrali fabrikası kuruluyor. İşletmenin ise Okur ailesine ait olacağını öğrenildi.

Konya’nın Karapınar ilçesine yeni beton santrali fabrikası inşa edilecek. Konyalı iş insanı Nurdoğan Okur, sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yaparak, yatırım yapacaklarını duyurdu.

tuotutuatout.png

BABADAN OĞULA GİRİŞİMCİ DAVRANIŞ

Okur, paylaşımında şunları belirtti: “Niyet hayır, akıbet hayır olsun inşallah. Karapınar’ımıza baba mesleğimiz olan beton ve beton mamulleri tesisini kurmaya karar verdik. 1960 ‘da babamızın başlattığı bu sevdayı yeniden ve modern bir şekilde bölgemizde üstün hizmet anlayışıyla kardeşlerimle beraber yapacağız inşallah.”

Okur ailesinin Karapınar adına böyle bir yatırım kararı alması, ilçede büyük sevinçle karşılandı.

Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum