Konya'ya kamyon garajı yapılacak

Konya'ya kamyon garajı yapılacak

Konya Şoför Nakliyeci Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Şen görev yılında geçirdiği dört yılı değerlendirerek yeniden adaylığını açıkladı.

Yaklaşmakta olan Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri öncesinde başkan adaylığını açıklayan mevcut başkan Ahmet Şen, “Yeni Kamyon Garajı müjdemizi de buradan veriyorum, "Yeni Kamyon Garajı" projemiz ile ilgili yer tahsisi yapılıp projeleri tamamlanmış olup. Yakın zamanda protokoller tamamlanıp inşallah yapımına başlanacaktır. Bununla ilgili detaylı bir proje tanıtım toplantısını ayrıca düzenleyeceğiz” dedi Konya Yıldız Köşkü Restaurantta basın mensupları ile bir araya gelen Konya Şoför Nakliyeci Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Şen, şunları kaydetti: "İçimizden Biri" düsturuyla çıktığımız bu yolda göreve geldiğimiz günden buyana esnafımızla sürekli iç içe olduk. Kimi zaman taksi duraklarında sabah 5 çayını içtik kimi zaman kamyon garajında kimi zaman bir yol kenarında şoför kardeşlerimizle hep bir arada olduk. Hem kendi mesleğim olduğu için hem esnafımızla bir arada olmak adına her hafta kamyon garajında esnafımızla bir araya geldik, taksi duraklarımızı sürekli ziyaret ettik. Mesai kavramı gözetmeksizin ben ve yönetici arkadaşlarımın ve personelimizin telefonuna 24 saat ulaşıldı, esnafımız bize her türlü sorununda rahatça ulaşabildi, tüm çalışmalarda şoför esnafımızla istişare ederek karar aldık, biriken sorunları yönetim kurulumuz ve esnafımızla birlikte aştık. Esnafımız için bizimle birlikte mücadele eden köstek değil destek olan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve esnaf arkadaşlarıma hususen teşekkür ederim.”

adsiz.jpg

KAMYON GARAJI YAPIYORUZ

Kamyon Garajı Projesine başladıklarını belirten Şen, sözlerini şöyle tamamladı: “Konya'mız için çok önemli bir projemiz var. "Yapamazsınız, siz kimsenizde garaj yapacaksınız" gibi odamızı küçük görüp bugün başkanlığa aday olanlara karşıda "Yeni Kamyon Garajı" müjdemizi de buradan veriyorum, "Yeni Kamyon Garajı" projemiz ile ilgili yer tahsisi yapılıp projeleri tamamlanmış elinizdeki broşürlerde bunlar mevcuttur ve Yakın zamanda protokoller tamamlanıp inşallah yapımına başlanacaktır. Bununla ilgili detaylı bir proje tanıtım toplantısını ayrıca düzenleyeceğiz. Değerli basın mensupları bu anlattıklarımız yaptıklarımızdı yapacaklarımızı anlatacağımız bir basın toplantısını da ayrıca düzenleyeceğiz. Bizler esnafımızın yanında görevimizin başındayız esnafımızın huzuru refahı için 2022 yılında yapılacak genel kurulda yeniden göreve talibiz, umut ediyoruz ki esnafımız en hayırlı kararı verecektir.”

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.