Konya’ya dönen Blaz Kramer villa arıyor
Yayınlanma:
Tümosan Konyaspor’un Sloven golcüsü Blaz Kramer yeşil-beyazlı formaya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Tümosan Konyaspor’un Sloven golcüsü Blaz Kramer yeşil-beyazlı formaya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Kiralık forma giydiği Suudi Arabistan’dan ayrılarak Konya‘ya dönen tecrübeli futbolcu ayağının tozuyla Gaziantep deplasmanına gitti ve takımına kritik bir puanı kazandıran golü kaydetti.
Apar topar şehre gelen Blaz Kramer ev arayışına girdi. Başarılı golcü sosyal medyadan villa aradığını paylaştı. Kramer’in köpekleri ile birlikte rahat yaşayacağı bahçeli geniş bir villa aradığı ve bu konuda yardım istediği ifade edildi.
Kramer'in belli bir süre sonra paylaşımını kaldırdı. Tecrübeli golcünün villayı bulduğu öve kısa sürede yerleşeceği bildirildi

Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Konya Spor





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.