Konyaspor’un şansı tutuyor 

Konyaspor’un şansı tutuyor 

Konyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor, yarın Süper Ligde  22.kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Akdeniz ekibine karşı galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor.

Konyaspor sezonun 36. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. İki ekip  maç yarınki maç ile birlikte 22.kez karşı karşıya gelecek.

Konyaspor, Akdeniz ekibi ile geride kalan 21 maçın 7'sini kazanırken, 3'ünü Antalyaspor kazandı, 11 karşılaşmada ise sahadan berabere ayrıldı. Yeşil-beyazlı takımın 22 golüne, Akdeniz temsilcisi ise 14 golle karşılık verdi.

Son 5 maçta ise Konyaspor 1 galibiyet 4 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk yarısında rakibini 1-0 mağlup ederken, 3 maçını 0-0'lık ve bir karşılaşmayı ise 2-2'lik skorla tamamladı.

ANTALYA'DAKİ MAÇLAR

Konyaspor, Antalya deplasmanındaki maçlarda da rakibine karşı kolay kolay puan kaybetmedi. Rakibiyle Antalya'da yaptığı 10 karşılaşmada 2'sini kazanan yeşil-beyazlılar, 5 müsabakada berabere kaldı,3 kez de sahadan yenik ayrıldı. Antalya'da oynanan maçlarda her iki takımda 8'er gol attı.

FARKLI SKORLAR

Konyaspor, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetlerini 3-1, 3-2 ve 2-0'lık sonuçlarla alırken, en farklı mağlubiyetini 1-0'lık sonuçlarla 3 kez aldı. Bu arada 2018-2019 sezonunda Antalya'da yapılan maç 3-3 berabere sonuçlanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 21 lig randevusunda en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.