Konyaspor’un hedefi 3’te 3

Konyaspor’un hedefi 3’te 3

Süper Ligde  sezonun son 3 maçını oynayacak Konyaspor bu maçlardan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçları kazanarak 5 yıldır hasret kaldığı 3 maçlık galibiyet serisini yakalamak istiyor 

İ.H. Konyaspor sezonun 39. hafta maçında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.  45 puan ile 11. basamakta yer alan ligde kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip kalan 3 maçını da kazanmak istiyor. Konyaspor bu sezon hiç başaramadığı 3 maçlık galibiyet serisini kalan maçlarında yakalamak istiyor. Cumartesi günü Göztepe ile oynayacak yeşil-beyazlı ekip 11Mayıs Salı günü ise sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Konyaspor ligin son maçında ise deplasmanda 15 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda  Antalyaspor’a konuk olacak.  

Bu sezon 3 maçlık galibiyet serisi yakalayamayan yeşil-beyazlı ekip kalan maçlarda bu seriye ulaşmak istiyor 

 Bu sezon 3’te 3 yapmaya 3 kez yaklaşan İttifak Holding Konyaspor sezonun 33. haftasında Ankaragücü beraberliği ile bu eşiği yine atlayamadı. Yeşil-beyazlı ekip 2015-2016 sezonundan buyana 3 maç arka arkaya galip gelemedi. 5 yıldır ligde üst üste 3 maç kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, bu bedelini yine gerekleştiremedi. Anadolu Kartalı, bu sezon üçüncü kez 2 maçlık seri yakalarken, devamını getiremedi. Temsilcimiz, Süper Lig'de son olarak Aykut Kocaman yönetiminde 2015-2016 sezonunda 3 maç ve üstü galibiyet serisi yakalamıştı. 

 Aykut Kocaman yönetiminde 3. olduğu 2015-2016 sezonunda 3 maç ve üstü galibiyet serisi yakalamış, sonraki sezonlarda ise bu başarıyı gösterememişti. Konyaspor, Ankaragücü maçını kazanarak bu hasreti bitirmek istedi ancak başarılı olamadı Yeşil-beyazlı ekip bu sezon bu hasrete 2 kez son vermeye yaklaşmıştı. İlk yarıda üst üste Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı mağlup eden Konyaspor, sonraki haftada deplasmanda Alanyaspora 1-0 yenilmişti. İkinci sende ise Denizli ve Malatya galibiyetlerinin ardından iç sahada Gaziantep ile golsüz berabere kalmıştı.

SPOR SERVİSİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.