Konyaspor'un zorlu maçları başlıyor

Konyaspor'un zorlu maçları başlıyor

İ.H. Konyaspor yarın sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Medaş Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma yarın saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte zorlu fikstürüne de başlangıç yapmış olacak

İ.H. Konyaspor Süper Lig’in 7. hafta maçına yarın Başakşehir karşısında çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla zorlu fikstürün de başlangıcını yapmış olacak. Anadolu Kartalı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Amir ve Uğur Demirok zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Medaş Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Maçı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Serkan Tokat yapacak.

BAŞAKŞEHİR ÇIKIŞTA

Konyaspor’un zorlu fikstürü pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı ile başlayacak.

Sezona kötü başlayan Medipol Başakşehir son 3 maçta 1 beraberlik 2 galibiyet alarak büyük bir çıkışa imza attı. İstanbul ekibi son maçında Antalyaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Avrupa arenasında da mücadele eden Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Paris Saint-Germain’i konuk etti. İstanbul ekibi güçlü rakibi karşısında oynadığı futbol ile büyük takdir topladı.

SÜPER LİGDE 19. RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor ile Medipol Başakşehir, bu hafta yapacakları maçla birlikte Süper Lig'de 19. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 18 maçta İstanbul ekibinin galibiyetlerde 9-2 üstünlüğü bulunuyor. Rekabette 7 maç ise eşitlikle sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon şampiyonluğa oynayan rakibi karşısında maç kaybetmedi. Geçtiğimiz sezon yine bir Gaziantep yenilgisi sonrası evinde şampiyonluğun en yakın adayı olan Medipol Başakşehir ile karşılaşan İ.H. Konyaspor hiç kimsenin beklemediği bir galibiyete imza atmıştı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada rakibini 4-3 gibi tarihi bir skorla yenerken ilk yarıda oynadığı maçta ise İstanbul temsilcisi ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

ZORLU FİKSTÜR BU MAÇLA BAŞLIYOR

İ.H. Konyaspor’un ligdeki zorlu 4 maçı Medipol Başakşehir Karşılaşması ile başlayacak.

Yeşil-beyazlı ekibin Başakşehir’den sonraki rakibi Fenerbahçe de sezona iyi başlayan ve oynadığı futbolla futbol kamuoyunun takdirini kazanan bir ekip konumunda. Kasımpaşa bu iki rakibe göre biraz kolay görünse de 6 maçta 8 puan toplamayı başardı. Bu 3 zorlu maçın ardından yeşil-beyazlı ekip bu sezonun favori ekibi Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.