Konyaspor'un yenilmezlik serisi sona erdi

Konyaspor'un yenilmezlik serisi sona erdi

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve maç kaybetmeyen Konyaspor Sivasspor deplasmanından Şehic’in hatası ile yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Bu yenilgi Yeşil-beyazlı ekibin yenilmezlik serilerinin de sonu oldu

Arabam.com Konyaspor sezonun 36. hafta maçında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 yenildi. Sehic’in hatasında Leke James’e çarpan top filelerle buluştu. Ev sahibi takım bu golle 1-0 öne geçti ve mücadelede başka gol olmayınca yeşil-beyazlı ekip sahadan 1-0 yenik ayrıldı.Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Arabam.com Konyaspor 49 puanda kalırken haftayı başladığı gibi 7. sırada kapattı.

Sivasspor'a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, yenilmezlik serisini kaybetti. Anadolu Kartalı, bu maçtan önce son olarak evinde Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olmuş, ligde daha sonra oynadığı karşılaşmalarda Kasımpaşa, Trabzonspor ve Alanyaspor'u mağlup etmiş, Kayserispor ile berabere kalmıştı.

Temsilcimiz, 5 maçlık deplasmandaki yenilmezlik serisini de kaybetti. Konyaspor, rakibine mağlup olmasaydı dış sahada kendi yenilmezlik rekorunu egale edecekti.

Anadolu Kartal., aynı zamanda 5 Mart'taki Giresunspor maçından sonra ilk kez rakip fileleri havalandıramadı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.