Konyaspor’un transferleri ilk antrenmana çıktı
Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında erteleme nedeniyle maç oynamayacak Tümosan Konyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı. Konyaspor’un kadrosuna dahil ettiği yeni transferlerden Emir Bars ve Muleka, yeşil-beyazlı forma ile ilk antrenmanına çıktılar.
Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasını maç oynamadan geçirecek. Hafta sonunu hazırlık maçı yaparak değerlendirmek isteyen Konyaspor’da çalışmalar başladı.
Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.
Konyaspor bugün yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.
TFF’nin almış olduğu karar neticesinde bu hafta Beşiktaş ile oynaması planlanan karşılaşma Avrupa maçları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.