Konyaspor'un sana ihtiyacı var!

Konyaspor'un sana ihtiyacı var!

Kupada Sivasspor’u eleyerek moral bulan Tümosan Konyaspor’da gözler lige döndü. Yeşil-beyazlı ekip pazar günü sahasında kritik maçta Ankaragücü ile karşılaşacak. Şehirde zorlu maç öncesi seferberlik ilan edildi

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Ligin 25. haftasında pazar günü evinde Ankaragücü ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükyşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Oğuzhan Çakır ise dördüncü hakem olacak.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-12-30-1.jpeg

“TÜM KONYA STADA” ÇAĞRISI YAPILDI

Ligde küme düşme hattında yer alan Tümosan Konyaspor bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyor. Zorlu maç öncesinde Konyaspor Kulübü olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve merkez Belediyeler maç için taraftarlara çağrı yaptı. Billboardlara reklam veren Selçuklu Belediyesi taraftarların takımlarını yalnız bırakmamasını istedi. Büyükşehir Belediyesi de otobüslerde bulunan dijital ekranlardan maça davet duyurusu yaptı. Bu davetler sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Zorlu maçta taraftarın takımına destek olması istenirken kötü günlerden destekle ve beraberlikle çıkılır vurgusu yapıldı.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-12-30.jpeg

TEK HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligde 22 puanla 19. basamakta bulunan Tümosan Konyaspor bir an önce ateş hattından çıkmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip 29 puanla 11. basamakta bulunan rakibini yenerek üst sıradaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatmanın planlarını yapıyor.

SÜPER LİGDE 34. RANDEVU

Konyaspor ve Ankaragücü yarın 34. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 33 maçta yeşil-beyazlı ekip 12 galibiyet alırken Ankaragücü 13 galibiyet aldı. İki takım arasında oynanan 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynanan karşılaşma golsüz sona ererken Konyaspor’un sahasındaki maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı. Bu sezon ise Ankara’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona ermişti.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-03-54.jpeg

1988-1989 tarihinde başlayan Süper Lig rekabetinde en farklı sonucu ise sarı-lacivertli ekip aldı. 6 Aralık 1992 tarihinde Ankara'da oynanan mücadeleyi başkent ekibi 8-0 kazanmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum