Konyaspor'un olaylı maçında görev yapan isim vefat etti

Konyaspor'un olaylı maçında görev yapan isim vefat etti

Türk ve Konya Bisiklet sporuna yıllarını veren bisiklet antrenörü ve saha komiseri olarak spora büyük hizmetleri olan Nusret Ergül vefat etti.

1961 yılında başladığı bisiklet sporuna 11 yıl sporcu 30 yılda antrenör olarak aktif bir şekilde hizmet veren, sayısız başarılara imza atıp Konya ve ülke sporuna çok sayıda sporcu yetiştiren Nusret Ergül'ün vefatı camiayı derinden üzdü.

whatsapp-image-2023-09-26-at-10-40-26.jpeg

KONYASPOR'UN OLAYLI MAÇINDA SAHA KOMİSERİYDİ

Ergül Konyaspor tarihinin olaylı maçı 24 Mayıs 1987’de oynanan Konyaspor -Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında saha komiseri olarak da görev yapmıştı. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Musalla Mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sporcularına başsağlığı dileriz.

nusret-ergul.jpg

FEDERASYON BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Türkiye Bisiklet Federasyonu, hayatını kaybeden eski sporcu ve milli takım antrenörlerinden Nusret Ergül için başsağlığı mesajı yayımladı. Federasyonun sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Federasyonumuzun eski milli sporcusu ve milli takım antrenörlerinden Nusret Ergül'ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

whatsapp-image-2023-09-26-at-10-40-25-001.jpeg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum