Konyaspor’un lokomotifi: Amir Hadziahmetovic

Konyaspor’un lokomotifi: Amir Hadziahmetovic

Konyaspor’un Bosnalı oyuncusu Amir Hadziahmetovic yeni sezonda takımın lokomotifi olacağının sinyalini verdi. Genç oyuncu kamp performansı ile göz doldururken Erzurumspor ile oynanan hazırlık maçında  şık bir gole imza attı   

Konyaspor camiasında  Amir Hadziahmetovic heyecanı yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte 6. sezonunu yaşayacak olan ve transferin gözde ismi genç oyuncu yeni sezon öncesinde performansı ile göz dolduruyor.  Yeni sezonun ilk hazırlık maçını Erzurum kampında Erzurumspor ile oynayan Konyaspor maçı 2-1 kazandı. Karşılaşmada yeşil-beyazlı ekibin ilk golünü Amir kaydetti. Amir attığı şık gol ve gösterdiği performans ile yeni sezon öncesinde takımın lokomotifi olacağının sinyalini verdi.  
Sezon başında Konyaspor ile sözleşme uzatan Boşnak orta saha oyuncusu  Amir Hadziahmetovic  yeni sezon öncesinde taraftarın en güvendiği isimler arasında yer alıyor. 2015-2016 sezonunun devre arasında henüz 19 yaşında Zeljeznicar Sarajevo takımından yeşil-beyazlı ekibe transfer olan başarılı orta saha oyuncusu 5 yıl içerisinde gösterdiği gelişim ile büyük dikkat çekti. Genç oyuncu geride kalan 5 yılda  şu ana kadar Konyaspor forması ile tüm kulvarlarda 139 resmi maça çıktı. Amir bu maçlarda toplam 10 gole imza attı. 
BU SEZON DAHA İYİ OLACAK 
Geride kalan sezonda da başarılı bir performans ortaya koyan Bosna Hersekli futbolcu transferin gözde ismi haline geldi. Yerli ve yabancı bir çok kulüp Amir için seferber oldu. Ancak genç oyuncu Konyaspor ile sözleşmesini iki yıl daha uzattı. 
Geçtiğimiz sezonda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 35 maçta forma giyen Amir Hadziahmetovic takımına 4 gollük katkı sağladı. Amir geçtiğimiz sezon Konyaspor'da en çok şut pası veren isim oldu. Çıktığı 35 maçta 4 kez ağları sarsma başarısı gösteren 24 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşlarına 34 kez şut pası verdi.
Amir kamptaki form durumu ve morali ile yeni sezonda çok daha iyi olacağının sinyalini verdi. 
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum