Konyaspor'un listesinde  Savunma Bakanı var

Konyaspor'un listesinde Savunma Bakanı var

Konyaspor, Abdulkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transfer olmasının ardından savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Şu an serbest olan Jagos Vukovic savunma hattı için uygun bir seçenek olarak düşünülüyor

2017 yılında 2 milyon Euro bedelle Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer olan ’Savunma Bakanı’ lakaplı Sırp stoper Jagos Vukovic yeniden Konyaspor'un gündeminde. Konyaspor'un Abdulkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transfer olmasının ardından savunma hattına takviye için harekete geçen Konyaspor'da şu an serbest olan başarılı stoper Jagos Vukovic de tercihler arasında.

İTALYA VE ÇİN'DE DE TOP KOŞTURDU

2017 yılında Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer Sırp stoper Jagos Vukovic, İtalya'nın Hellas Verona ve Çin'in Qingdao Huanghai'de de futbol oynadı. En son Çin'de top koşturan başarılı stoper, sezon sonunda Çin ekibiyle yollarını ayırdı. Bonservisi elinde olan Vukovic'e çok sayıda kulüpten teklif geldiği öğrenildi. Türk takımlarının yanı sıra Avrupa takımlarının da ilgilendiği Vukovic'in kariyerini Konyaspor'da sonlandırmak istediği iddia ediliyor.

adsiz-001.jpg

VUKOVİC, 110 MAÇTA 14 GOL ATMIŞTI

Konyaspor’da 3.5 yıl forma giyerek taraftarın, 'Savunma Bakanı' lakabını taktığı 31 yaşındaki başarılı stoper Jagos Vukovic, 2 kez UEFA Avrupa Ligi'nde top koşturarak Türkiye Kupası'nın kazanıldığı kadroda yer aldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın öğrencisi olarak anılan Vukovic’in forma giydiği dönemlerde yeşil-beyazlılar en az gol yiyen takımlar arasında yer almıştı. İstikrarlı performansı ve sempatik tavırlarıyla taraftarın gönlünü kazanan Vukovic çıktığı 110 maçta attığı 14 gol ile Konyaspor’un hücum hattına katkı sağladı.

"UMARIM 26 NUMARAYI OĞULLARIM İÇİN SAKLARLAR"

2017 yılında Yunanistan'ın Olympiakos takımına transfer olan Vukovic, Konyaspor'a veda mesajında şunları söylemişti: "Çocuklarım bu karara çok üzüldüler ama onlara durumu anlattıktan sonra anladılar, anlayış gösterdiler. 3 oğlum da belki bir gün gelir Konyaspor’da oynar. Umarım 26 numarayı oğullarım için saklarlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum