Konyaspor'un hoca kararı değişti

Konyaspor'un hoca kararı değişti

Tümosan Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic takımın kötü gidişatı devam ederse gönderilmeden kendi istifa edeceğini açıkladı

Tümosan Konyaspor’da yeşil-beyazlı yönetim Hatayspor karşısında alınan yenilginin ardından olağanüstü toplantı kararı alarak teknik adam Stanojevic’in durumunu görüştü. Yapılan toplantı sonrası Sırp teknik adam ile yolları ayırma kararı çıktığı ancak hoca ile yapılan görüşme sonrası hocaya birkaç maç daha müsaade edildiği iddia edildi.

HOCA İLE YAPILAN GÖRÜŞME KARARI DEĞİŞTİRDİ

Tümosan Konyaspor yönetimi pazartesi günü akşam saatlerinde Aleksandar Stanojevic’in takımdaki geleceğini belirlemek için bir araya geldi. Kritik toplantı sonrası yönetim hocayı gönderme kararı aldı. Salı günü hoca ile yapılan görüşmede bu karar Aleksandar Stanojevic’e iletildi. Yeşil-beyazlı yönetim Sırp teknik adama karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak istediğini söyledi.

whatsapp-image-2023-10-12-at-11-18-20.jpeg

BURADA BENİM HATAM YOK

Bu görüşmede Aleksandar Stanojevic ise tazminatını almadan gitmeyeceğini ancak iki hafta daha bu kötü gidişat devam ederse kendisinin istifa edeceğini Konyaspor yönetimine söylediği iddia edildi. Sırp teknik adam transferlerin geciktiğini burada kendisinin hatasının olmadığın savunurken takımın son haftalarda oyun anlamında bir çıkış içerisinde olduğunu ifade etti. Stanojevic kendisine bir iki hafta daha süre vermelerini sonuçların kötü gitmesi halinde kendisinin istifa edeceğini ve tazminat almadan gideceğini söylediği iddia edildi.

BU GÖRÜŞMEDEN SONRA AÇIKLAMA YAYIMLANDI

Pazartesi gecesi geç saatlerde yapılan toplantı sonrası hoca açıklaması ise salı günü akşam saatlerinde yapıldı. Açıklama Aleksandar Stanojevic ile yapılan görüşme sonrasında kulübün sosyal medya hesaplarında yayımlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum