Konyaspor'un hedefindeki  İtalyan

Konyaspor'un hedefindeki İtalyan

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Şimdiye kadar 2 orta saha, 2 sağ bek, 1 sağ kanat ve 1 sol kanat transferi yapan Konyaspor, yıldız bir golcü transfer etmek için harekete geçti.

Genoa ile olan sözleşmesinin son ayına giren Destro'nun Konyaspor'dan gelen transfer teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Konyaspor'un transfer etmek istediği 31 yaşındaki İtalyan golcüye teknik direktörlüğe Andrea Pirlo'yu getiren Fatih Karagümrük'ün de talip olduğu belirtildi. 
MONTELLA VE FARIOLI İLE GÖRÜŞTÜ 
Mattia Destro'nun Süper Ligde görev yapan teknik direktörler Vincenzo Montella ve Francesco Farioli ile de bilgi alışverişinde bulunduğu belirtildi. Konyaspor, 18 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına golcü oyuncuyu yetiştirmek istiyor. 
Mattia Destro'nun yanı sıra Konyaspor'un listesinde Artem Dzyuba ve Mame Diouf'un da yer aldığı ifade edildi. Teknik direktör İlhan Palut gelecek sezon için kaliteli bir golcü arayışında olduklarını doğrulayarak, "Kadromuzda iyi golcüler var. Marka bir golcüyle daha da güçlenmek istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı. 
Mattia Destro geçtiğimiz sezon Genoa formasıyla çıktığı 30 maçta 9 gol 1 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum