Konyaspor'un hayata dönmesi için son elektroşok!

Konyaspor'un hayata dönmesi için son elektroşok!

İttifak Holding Konyaspor kümede kalma adına yarın belki de son şansını kullanacak. Yeşil-beyazlı ekip sıralamada en yakın rakiplerinden olan Çaykur Rizespor ile evinde karşılaşacak.

SEZONUN FİNAL MAÇI

Yeşil-beyazlı ekip için Çaykur Rizespor maçı belki de sezonun final maçı olacak. 27 puanla 17. sırada bulunan Konyaspor küme düşme potasındaki en önemli rakibi olan ve 29 puanla 14. basamakta bulunan Çaykur Rizespor’u yendiği takdirde çok büyük bir avantaj yakalayacak. Geride kalan haftada Denizlispor ile evinde karşılaşan ve 2-0 geriye düşen Karadeniz ekibi maçı 2-2 tamamlamayı başardı. Çaykur Rizespor aldığı beraberlikle puanını 29’a çıkarttı ve 14. basamağa yükseldi. Konyaspor bu maçı kaybettiği takdirde diğer maçların sonuçlarına göre matematiksel olarak şansı devam edecek ya da Yeşil-beyazlı ekip dönüşü olmayan bir yola girmiş olacak.

SÜPER LİGDE 24. RANDEVU

ittifak Holding Konyaspor ile Çaykur Rizespor yarınki maçla birlikte Süper Lig'de 24. kez karşı karşıya gelecek Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Karadeniz ekibiyle şu ana kadar oynadığı 23 lig maçında 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısında Rize'de oynanan mücadele 3-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona ermişti. Geçtiğimiz sezon ise Konya'da oynanan karşılaşmayı Karadeniz ekibi 2-0 kazanmıştı.

AMİR CEZALI SİTYA SAKAT

Beşiktaş maçının 15. dakikasında kırmızı kart gören Amir Hadziahmetovic, Çaykur Rizespor karşısında takımdaki yerini alamayacak. Yeşil-beyazlı ekipte sol bekin başarılı oyuncusu Sitya ve müzmin sakat Hurtado sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da kaleci Gökhan Akkan’ın sakatlığı devam ediyor. Moroziuk’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.