Konyaspor’un gözü ligde kulağı transferde 

Konyaspor’un gözü ligde kulağı transferde 

Süper Ligde sezonun bitimine 5 hafta kala Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda Avrupa’da da mücadele etmeye hazırlanıyor.

Süper Ligde sezonun bitimine 5 hafta kala Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda Avrupa’da da mücadele etmeye hazırlanıyor. Konyaspor yönetimi ve teknik ekibi de önümüzdeki sezonun kadro planlaması için yoğun mesai harcıyor.
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, takımın Avrupa kupalarına katılması halinde transferde farklı bir yol izleyeceklerini söyledi.
Önlerinde artık 5 maçın kaldığının altını çizen Özgökçen “Rizespor maçında yaşananlardan ötürü moral ve motivasyon açısından biraz etkilenmiştik. Ancak evimizde oynadığımız Gaziantep maçı diğer maçlarda olduğu gibi olumlu sonuçlandı. Yolumuza devam ediyoruz, artık 5 hafta kaldı. Bu 5 haftalık süre içerisinde gerekeni yapmayı ve galip gelmeyi hedefliyoruz. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için de tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen transferde izleyecekleri yolun farklı olacağını belirterek, “ Gelecek sezondan itibaren Konyasporumuz ligi bu şekilde bitirdiği taktirde, olası bir Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa kupalarında mücadele edecek. Tabi bu nedenle bizim de transferde izleyeceğimiz yol biraz farklı olacak. Ona göre davranacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.