Konyaspor’un gözü bu transferde

Konyaspor’un gözü bu transferde

Devre arası transfer sezonun yaklaşırken kulüplerde de yoğun bir çalışma başladı. Tümosan Konyaspor’un gözü de yapacağı transferlerle transferinden pay alacağı oyuncuların üzerinde

Tümosan Konyaspor’dan geçen sezon Beşiktaş’a transfer olan Amir Hadziahmetovic’in Avrupa’da bir kulübe transfer olacağı iddia edildi. Mali sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın oyuncunun iyi bir bonservisle transfer olmasına izin verdi. Amir’in başka bir kulübe transferi durumunda Tümosan Konyaspor bu transferden yüzde 20 pay alacak.

7 sezon boyunca yeşil-beyazlı formayı giydikten sonra geçen sezonun devre arası transfer döneminde 3 milyon 200 bin Euro karşılığında Beşiktaş’ın yolunu tutan Amir’e Avrupa’dan bazı takımların ciddi teklifleri olduğu belirtildi.

adsiz-001.jpg

Beşiktaş’ta özellikle bu sezon hoca değişiklikleri nedeniyle forma giymekte zorlanan 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi Haziran 2027 tarihinde bitecek.

2023-24 sezonunda siyah-beyazlı kulüp ile toplam 26 maça çıkan Amir, sadece 3 asistlik katkı sağladı.

Amir’in transferi mali anlamda sıkıntı yaşayan Tümosan Konyaspor için de iyi bir gelir oluşturacak. Futbolcunun 5 milyon Euro’dan fazla bir bonservis bedeli ile satılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip bu oyuncunun transfer olması halinde gelecek para ile devre arasında takıma yeni bir transfer kazandırabilir

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum