Konyaspor'un başı davadan kurtulmuyor

Konyaspor'un başı davadan kurtulmuyor

Tümosan Konyaspor'un başı FIFA dosyaları ile dertte. Mpoku'nun ardından yeşil-beyazlı ekip şimdi de Domagoj Pavicic ile davalık oldu.


Tümosan Konyaspor'un başı FIFA dosyaları ile dertte. Mpoku'nun ardından yeşil-beyazlı ekip şimdi de Domagoj Pavicic ile davalık oldu. Ancak davada Konyaspor'u kurtaran gelişme ise FİFA'nın dosyayı Türk Mahkemelerine sevk etmesi oldu. Verilen kararda şu ifadeler yer aldı:

Domagoj Pavicic FIFA'ya yaptığı başvuruyu değerlendiren Kurul sözleşmenin 9.maddesi gereği dava hakkında yetkisizlik kararı vermistir. Futbolcu uyuşmazlık çözümü için Türk mahkemelerine başvurmak zorunda. FIFA yapmış olduğu raporda futbolcu başvurusunda haksız fesih tazminatı ile birlikte alacakları ve 2024-2025 sezonuna kadar gelecek alacakları ile toplam 1.655.000 Avro isteği FIFA tarafından değerlendirmeye alınmadı. FIFA raporuna yansıdı "Bu Sözleşmeden doğan veya bu Sözleşmeyle bağlantılı olarak ortaya çıkan her türlü ihtilaf, münhasıran Konya Mahkemeleri ve İcra Daireleri tarafından ele alınacak ve Türk Hukukuna uygun olarak çözülecektir”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum