Konyaspor'un 2. başkanından 7-1'lik yenilgi yorumu: Bunu beklemiyorduk!

Konyaspor'un 2. başkanından 7-1'lik yenilgi yorumu: Bunu beklemiyorduk!

Tümosan Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye farklı yenildi. 7-1'lik mağlubiyetin ardından Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Adem Bulut, “Bu kadar ağır mağlubiyeti beklemiyorduk” dedi. Tümosan Konyaspor'daki kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 3-0 yenilen Konyaspor, Fenerbahçe'ye de 7-1 yenildi.

img25082023164624-8mffy.png

İstanbul deplasmanında tarihi bir fark yiyen Konyaspor, Teknik Direktör Hakan Keleş ile de yollarını ayırdı. Yeni hoca arayışı devam ederken, Tümosan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut'tan bir paylaşım geldi. Bulut, şöyle bir paylaşım yaptı: “Bu kadar ağır mağlubiyeti beklemiyorduk çok üzgünüz. Bu geceden sonra hep beraber toparlanıp İstanbulspor maçına odaklanacağız. Hakan Keleş hoca ile yollarımızı ayırıp yeni hocamızla bir an önce çıkışa geçmek istiyoruz. Yeni transferler en kısa zamanda yapılacaktır.” Bulut'un paylaşımının altına da çok sayıda yorum geldi.

paylasim-1.png

Birçok Konyaspor taraftarı, “Ali Çamdalı'yı da istemiyoruz” paylaşımı yaptı. Bazı taraftarlar, yönetimin kendi seslerine kulak vermediğini de belirtti. Konyaspor'un koyu taraftarlarından biri olan Nihat Nadas da Adem Bulut'un paylaşımının altına şu yorumu yaptı: “Konyaspor kulübü, ahbap çavuş ilişkisi ile yürümez... Ali Çamdalı ile de yolları ayırmakta fayda vardır. Biz taraftar olarak, bu kadar ağır mağlubiyeti bekliyorduk. Bunu size anlatmaya çalıştık.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum