Konyaspor’u büyük değişim bekliyor

Konyaspor’u büyük değişim bekliyor

Ligde sıkıntılı günler geçiren Tümosan Konyaspor’u devre arasında büyük bir değişim bekliyor. Yönetimi değişen yeşil-beyazlı ekipte kadroda da büyük değişimin yaşanması bekleniyor. Yapılacak transferlerle takımın çehresinin yenileceği konuşuluyor

Bu sezon ligde kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor topladığı 14 puanla 16. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu istatistik ile ilk 15 haftalar itibariyle Süper Lig'de son 5 sezonun en kötü dönemini yaşıyor.

Ligde sıkıntılı günler geçiren Tümosan Konyaspor’u devre arasında büyük bir değişim bekliyor. Yönetimi değişen yeşil-beyazlı ekipte kadroda da büyük değişimin yaşanması bekleniyor. Yapılacak transferlerle takımın çehresinin yenileceği konuşuluyor.

Devre arası transfer dönemine kadar en az kayıpla devre arasına girmek isteyen Konyaspor yapacağı transferlerle takımın çehresini değiştirmek istiyor. Kalan maçlarda hocanın performansını değerlendirecek olan yeşil-beyazlı ekip ikinci devreye de hocayla devam edip etmeyeceğinin de kararını verecek.

Ligin ilk yarısında hoca konusunda kan değişimi yapan Tümosan Konyaspor ne yazık ki beklediği verimi alamadı. Transferler konusunda da sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı camia ikinci yarıya yenilenmiş bir takımla başlamak istiyor.

Sezon başındaki hatayı tekrarlamak istemeyen yeni başkan Ömer Korkmaz ve yönetimi takıma direkt katkı sağlayacak istikrarlı isimlerle anlaşma sağlamak istiyor.

Tümosan Konyaspor’da büyük hayal kırıklığı yaşatan transferlerle devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Özellikle büyük beklentilerle transfer edilen Yunus Mallı başta olmak üzere takıma son gün katılan Gökhan Töre ile birlikte bazı yerli ve yabancı isimlerle de yol ayrımının yaşanması bekleniyor.

Anadolu Kartalı’nın ligdeki durumu da devre arasında sert bir transfer politikasının izleneceğinin sinyallerini veriyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum