Konyaspor’u bekleyen büyük tehlike

Konyaspor’u bekleyen büyük tehlike

Ligde zor günler yaşayan Tümosan Konyaspor mental anlamda büyük bir çöküş içerisinde. Maddi anlamda zor günler geçiren yeşil-beyazlı kulüp sportif anlamda da büyük bir başarısızlık yaşıyor.

Teknik direktör arayışı içerisinde olan Konyaspor’da yapılan kan değişiminin işe yarayıp yaramayacağını zaman gösterecek. Konyaspor yönetimi taraftarın sevdiği yeşil-beyazlı renklerin efsane isimlerine yaptığı teklif olumlu sonuçlanmadı. Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın teklifi geri çevirdi.
Takımın başına yeni gelecek teknik adamın mental anlamda çöküş yaşayan futbolcuları toparlaması en az 5-6 haftasını alacak.
Şuanda küme düşme hattının sıcaklığını yakından hisseden Konyaspor önümüzdeki 5-6 haftada zorlu bir süreç bekliyor olacak.
DEVRE ARASINA KADAR ZORLANACAK
Konyaspor’da yeni hocanın takıma ayağa kaldırması uzun bir süre alacak gibi görünüyor.
9 puanla 15. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip devre arasına en az kayıpla girmek istiyor.
Ligin 10.haftasında Adana Demirspor’a konuk olacak olan Anadolu Kartalı, 2 Kasım’da Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Erbaaspor’u ağırlayacak.
Yeşil-beyazlı ekiple maçtan 3 gün sonra 5 Kasım Pazar günü 11.hafta maçında 6 maç sonra galip gelen İstanbul temsilcisi Karagümrük konuk edecek.
Yeşil-beyazlı ekip, 4 maçlık süreçte 12.hafta maçında Trabzonspor deplasmanına konuk olacak.
Devre arası transfer dönemine kadar en az kayıpla devre arasına girmek isteyen Konyaspor bu süreçte başka bir tehlike ile de karşı karşıya kalabilir.
TRANSFER YASAĞI DA GELEBİLİR
Maddi anlam da zorlanan ve sportif başarı konusunda da sınıfta kalan Tümosan Konyaspor devre arasında takıma yeni takviyeler yapmayı planlıyor. Ancak Mpoku başta olmak üzere birçok oyuncuya ödenecek tazminatların gecikmesi halinde yeşil-beyazlı ekip transfer yasağı ile karşı karşıya kalacak. Konyaspor’un kapısında yüklü bir ödeme listesi bekliyor.
Tüm bu sıkıntıların üzerine bir de transfer yasağı gelmesi ayağa kalkma çabası içerisinde olan Konyaspor’a ağır bir darbe olacak.
TARAFTAR MAÇLARA GİTMİYOR
Tümosan Konyaspor maddi ve mental anlamda büyük bir çöküş yaşarken yeşil-beyazlı taraftarlar da yönetime olan tepkilerinden dolayı maçlara gelmiyor. Zor günler geçiren Konyaspor saha içinde taraftar desteği gibi çok önemli bir etkiyi alamıyor.
Konyaspor’un şuanda içinde bulunduğu durum ve yaşanacak olumsuz ihtimaller Yeşil-beyazlı kulübü çok büyük bir tehlikenin beklediğinin sinyalini veriyor.
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum