Konyaspor telafi peşinde

Konyaspor telafi peşinde

Fatih Karagümrük'e yenilerek ikincilik yarışında yara alan Konyaspor, 9 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçında bu yenilgiyi telafi etmek istiyor

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında 9 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Fatih Karagümrük'e yenilerek ikincilik yarışında yara alan Konyaspor, Antalyaspor maçında bu yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı.

Savunma ve hücum organizasyon çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışmanın ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

KARTAL YERİNİ KAYBETMEK İSTEMİYOR 

İkincilik yarışında yara alan Konyaspor, kalan 3 hafta da zorlu maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlılar, bu süreçte konumunu 60 puanla 4.sırada yer alan Başakşehir'in önünde sezonu tamamlamaya çalışacak. Konyaspor, Trabzonspor'un kupayı alması halinde UEFA Avrupa Ligi ön elemesi oynamaya hak kazanacak. Yeşil-beyazlılar kalan 3 haftada Antalyaspor, Beşiktaş ve Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör ilhan Palut, yapılan takım çalışmalarında oyuncularını taktik olarak en iyi şekilde hazırlarken moral olarak da desteklemeyi ihmal etmedi. Genç teknik adamın ikincilik yarışının devam ettiğini ve son 3 maçı kazanmalarının gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi. Palut’un talebelerine, “ Yarış devam ediyor. Kalan maçlarımızı kazanarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dediği öğrenildi. Antalyaspor maçına da değinen genç teknik adamın, saha içinde hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

SPOR SERVİSİ 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.