Konyasporluların merak ettiği isim İstanbul’da çıktı! Videoda göründü

Konyasporluların merak ettiği isim İstanbul’da çıktı! Videoda göründü

Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen, kulüp başkanlığını bıraktıktan sonra ilk kez göründü.

Özgökçen, önceki gün gece saatlerinde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanlığı için adaylığı duyurulan Murat Kurum’un, yaptığı bir konuşmanın paylaşıldığı videoda yer aldığı görüldü.

whatsapp-image-2024-01-07-at-13-54-15-1.jpeg

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı belli oldu. Resmi açıklamadan önce Konyalı eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un AK Parti’nin İstanbul adayı olduğu kamuoyuna duyuruldu. Adaylığı sonrası Murat Kurum’un İstanbul’da ekip arkadaşlarına seslendiği bir video da paylaşıldı. O videoda özellikle Konyaspor taraftarının merak ettiği bir isim de yer aldı. Son kongreyle Konyaspor kulüp başkanlığını Ömer Korkmaz’a devreden Av. Fatih Özgökçen’in de o videoda yer aldığı görüldü. Birçok Konyaspor taraftarının kongreden sonra görmediği Özgökçen’in Kurum’un ekibi tarafından paylaşılan videoda yer alması, konuşma yaptığı esnada sık sık AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a bakması dikkatlerden kaçmadı.

whatsapp-image-2024-01-07-at-13-58-35.jpeg

SEÇİM DÖNEMİNDE KURUM’UN YANINDA OLACAK İDDİASI!
Birçok Konyaspor taraftarı, videoyu gördükten sonra “Acaba Fatih Özgökçen siyasete mi hazırlanıyor “ sorusunu sormaya başladı. Özgökçen’in, Murat Kurum’un çok yakın arkadaşı olduğu bilinirken, seçim döneminde de Murat Kurum’un yanında yer alacağı, seçim çalışmalarında kendisine destek olacağı iddia edildi. Fatih Özgökçen, konu ile ilgili kendisine yönlendirilen soruya da cevapsız kaldı. Bir diğer iddiaya göre de Murat Kurum’un seçimi kazanıp, İBB Başkanı olması durumunda Fatih Özgökçen’in de Kurum’un ekibinde aktif görev alacağı belirtildi.

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum