Konyasporlu Skubic neden emeklilik kararı aldı?

Konyasporlu Skubic neden emeklilik kararı aldı?

Konyaspor'un başarılı sağ beki Nejc Skubic, sürpriz bir karara imza attı. Skubic emeklilik kararı aldı. İşte detaylar...

Skubic'in ailesine daha fazla vakit ayırmak istediği ve oğlunun eğitim hayatını düşündüğü için bu kararı aldığı öğrenildi. İttifak Holding Konyaspor'un, adını kulübün unutulmazları arasına yazdıran Sloven savunmacı için bir veda organizasyonu düzenleyeceği belirtildi.

6 yılı aşkın süredir yeşil beyazlı formayı giyen Nejc Skubic, İç Anadolu ekibiyle 252 maça çıkıp 19 gol attı ve 30 da gol pası verdi.

KAMUOYUNUN BİLMEDİĞİ AYRINTILAR...

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü İbrahim Büyükeken, sosyal medya paylaşımlarında konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Konyaspor'da Nejc Skubic dönemi kapanıyor. Skubic futbolu Konyaspor'da bırakma kararını aylar öncesinden almıştı. Bilgim vardı. Ama kimseyle paylaşılmamasını rica ettiler. Kararından dönme ihtimali çok düşük. Futbola Slovenya'da da devam etmek istemiyor. Jubilesini Konyaspor'da yapacak.

Konyaspor'da 7 sezon futbol oynayarak, kulüp tarihine geçti. Konyaspor tarihinde en uzun süre futbol oynayan yabancı futbolcu olarak kayıtlara geçti. Konyaspor bu süre zarfında 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa Zaferi kazanıldı ve 2 defa da UEFA Avrupa Ligi'ne katılma başarısı elde etti.

fseelpnwyaacr3l.jpg

Skubic'in başarısının altında yatan en önemli neden ise işine olan saygısı ve sevgisi ve özel hayatına dikkat etmesi yatıyordu. Zaman zaman performansında düşüşler yaşansa da istikrarlı futbolundan taviz vermedi. Taraftarla her zaman iyiydi...

Çocuğunun eğitimi için ülkesine dönüyor. Oğlu Lan çok güzel Türkçe konuşuyor.  İyi de futbol oynuyor. Belki bir gün Konyaspor'da futbol oynar kim bilir. Eşi İtalya ve İspanya daha iyi dese de Skubic Konya'yı çok seviyor.

Konyaspor yönetimi Skubic'e güzel bir uğurlama töreni yapacaktır umarım. Kendisini her zaman güzel hatıralarla hatırlayacağız. Slovenya'ya yolunuz düşerse başkent Ljubljana'daki restourantına mutlaka uğrayın. Geleneksel Sloven yemeklerini tadarsınız, görüşme imkanınız olur..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.