Konyasporlu Serkan’a resmi bir teklif yok

Konyasporlu Serkan’a resmi bir teklif yok

sözleşmesi devam eden ve adı birçok kulüple anılan kaleci Serkan Kırıntılı’nın durumu merak ediliyor.

Konyaspor yönetimi tecrübeli kaleci için resmi bir teklif gelmediğini söyledi. Geçtiğimiz sezon gördüğü kırmızı kartlar ve ligin sonlarına doğru sergilediği tavırlar nedeniyle kritik maçlarda Bülent Korkmaz’dan kesik yiyen Serkan Kırıntılı’nın yeşil-beyazlı ekip ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

BEŞİKTAŞ VE GÖZTEPE’NİN ADI GEÇİYOR

İsmi Beşiktaş ile ve Göztepe ile anılan Serkan Kırıntılı’nın transferi için kulüplerin Konyaspor’a bonservis ödemesi gerekiyor.

Beşiktaş Yönetimi’nin Konyaspor’la Serkan Kırıntılı için bir görüşme daha yapacağı öğrenildi. Yönetimin 35 yaşındaki file bekçisini transfer etmeye kararlı olduğu öne sürüldü.

Beto ile yollarını ayıran ve kaleci arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Göztepe, rotayı Konyaspor’un 35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Serkan Kırıntılı'ya çevirdi.

Beto ile yollarını ayıran ve kaleci arayışlarını tüm hızıyla sürdüren İzmir ekibi, rotayı Konyaspor’a çevirdi. Yeşil-Beyazlı ekibin İbrahim Sehic’i transfer etmesiyle Serkan Kırıntılı’nın ikinci plana düşmesi sonucunda Göztepe, tecrübeli eldiven için harekete geçti.

Sarı-Kırmızılılar, 35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu yanıt aldı.

BONSERVİS BEDELİNİ ÖDEYEN SERKAN’I ALIR

Konyaspor yönetiminden Serkan Kırıntılı ile ilgili olarak resmi bir teklifin gelmediği belirtilirken oyuncunun bir yıllık sözleşmesi olduğunu ve halen yeşil-beyazlı camianın futbolcusu olduğu ifade edildi. Konyaspor yönetimi oyuncu ile ilgilenen kulüplere “Bonservisini ödeyen Serkan’ı alır” mesajı verdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum