Konyasporlu oyuncular daha iyi olacaklarına inanıyor

Konyasporlu oyuncular daha iyi olacaklarına inanıyor

TFF Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Kayserispor, sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Konyasporlu oyuncular Selim Ay, Amir ve Shengelia karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

DÖNÜM MAÇIMIZ OLACAK

Selim Ay : İstediğimiz her şey oldu. Kayserispor 3 puan için çıkmıştı. Taraftarlarımız böyle savaşıp böyle mücadele ettiğimiz sürece bizi desteklemeye devam etsinler. İçeride kritik maçımız var, inşallah o maçta dönüm maçımız olacak."

ZOR BİR DURUMDAYIZ"

Amir Hadziahmetovic: Ligde zor bir durumdayız, bugün maça galibiyet için çıkmıştık. 2-0 öne geçtikte sonra ilk yarının bitimine doğru 2-1 olunca moralimiz biraz bozuk içeri girdik. Skoru korumaya çalıştık ama berabere bitti. Aykut hocamız ile aldığımız kötü sonuçlardan sonra yeni bir hoca geldi. Şu an biraz daha ofansif oynuyoruz. Oyuncuların öz güveni yavaş yavaş gelişmekte. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

DAHA DA İYİ OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Levan Shengelia: Bugün bütün oyuncularımız bu maça kenetlendiler, mutlak galibiyetle çıktık. Diğer takımdan daha iyi performans sergilediğimizi düşünüyoruz. Maalesef skoru koruyamadık. Gelişmeye devam ediyoruz. Ofansif oyuncular olarak şimdi biraz daha bağımsız olarak atağa çıkıyoruz. Atak kısmında biraz daha yaratıcı olmaya başladık. Daha da iyi olacağımızı düşünüyoruz.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.