Konyasporlu Ahmet Oğuz'a konuşma iznini kim verdi?

Konyasporlu Ahmet Oğuz'a konuşma iznini kim verdi?

Konyaspor-Galatasaray maçında Dubois'a yaptığı hareket sebebiyle sarı kart gören Konyasporlu Ahmet Oğuz rakibinden özür diledi, kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor, lider Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisine 2-1'lik skorla son verdi. Yeşil-beyazlılarda sağ bek Ahmet Oğuz bir pozisyonda Leo Dubois'e faul yaptı ve sarı kart gördü. Maçtan sonra Beyaz TV'deki bir programa katılan Oğuz rakibinden özür diledi. Ahmet Oğuz, "Pozisyonu izledim, kırmızı kart görmeliydim. Pozisyonu izlemeden önce yaptığım yorum yanlışmış, pozisyonu izledikten sonra onlara da hak veriyorum, Dubois'dan da özür diliyorum" şeklinde konuştu.

adsiz.jpg

KONYASPOR YÖNETİMİNİN BU GÖRÜŞMEDE DAHLİ VAR MI?

Konyaspor'un oyuncusu Ahmet Oğuz'un bu açıklamaları, ulusal medya tarafından “Tarihi itiraf” olarak görüldü.Konyaspor taraftarı, Oğuz'un bu açıklamalarının gereksiz olduğunu söyledi. Taraftar, açıklamaları “Galatasaray'ın yenilgisini aklama” olarak gördü. Bir diğer tartışma konusu ise yeşil-beyazlı ekibin oyuncusunun bu açıklamaları bir izin dahilinde yapıp yapmadığı oldu. Bu mesele, taraftarın da en çok merak ettiği konuların başında geldi. Konya yerel medyasına tepeden bakan, röportaj taleplerine genelde olumlu yanıt vermeyen, olumlu yanıt verildiğinde de yerel medyayı günlerce bekleten Konyaspor yönetiminin Ahmet Oğuz'un röportajında dahli olup olmadığı merak ediliyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum