Konyaspor=Kalecispor

Konyaspor=Kalecispor

İ.H. Konyaspor kaleci transferi konusunda çıtayı yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip transfer dönemi içerisinde 4 kaleci ile sözleşme imzalarken takımdaki kaleci sayısı 6’ya yükseldi.

İttifak Holding Konyaspor transfer konusunda taraftarı şaşırttı. Yeşil-beyazlı ekip birçok mevkide eksiklik olmasına rağmen gereğinden fazla kaleci transferi yaptı. Son olarak Eray Birniçan’ı kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekipte kaleci sayısı 6 oldu.

Konyaspor Erzurumspor’dan İbrahim Şehiç, Fenerbahçe’den Erten Aksu ve son olarak bonservisi elinde olan Eray Birniçan’ı takıma dahil etti. Yeşil-beyazlı ekipte daha öncede Mücahit Atalay ile sözleşme yenilenmişti. Bu 4 isime kadroda olan Serkan Kırıntılı ve Ozan Can Oruç da eklenince yeşil-beyazlı ekibin kadrosundaki kaleci sayısı 6’ya yükseldi. Mücahit Atalay’ı Yavru Kartal’a gönderen Konyaspor yönetimi kaleci sayısını 5’e düşürdü.

SPORTİF DİREKTÖR DE KALECİ

Konyaspor’da scout görevine getirilen ve daha sonra sportif direktör olan Adnan Erkan da eski bir kaleci. Konyaspor, Ankaragücü, Denizlispor ve Mersin İdmanyurdu’nda forma giyen Erkan Konyaspor’un yeni sezon forma tanıtım reklamında da kaleci olarak yer almıştı.

SOLBEK’DEN SONRA KALECİ

Konyaspor’da sol bek mevkisinin ardından şimdi de kaleci bolluğu yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman döneminde sağ bekte Skubic’in alternatifi bulunmazken sol bekte Sitya, Alper, Ferhat ve Zuta gibi isimler yer alıyordu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum