Konyaspor’dan TBMM’ye çıkarma

Konyaspor’dan TBMM’ye çıkarma

Tümosan Konyaspor yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne( TBMM) giderek Konya Milletvekillerine ziyarette bulundu.

Tümosan Konyaspor yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne( TBMM) giderek Konya Milletvekillerine ziyarette bulundu.

Konyaspor başkanlığına seçilen Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretlerini sürüdrüyor. Geçitğimiz günlerde bakanları ziyaret eden Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri bu kez de TBMM’ye giderek Konya Milletvekillerini ziyaret ettiler. Heyet Ak Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, MHP Milletvekili Konur Alp Koçak, CHP Milletvekili Barış Bektaş, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ali Yüksel ve Gelecek Partisi Milletvekili Hasan Ekici’yi ziyaret ederek üzerlerinde isimleri yazılı olan Konyaspor formalarını hediye etti.

Yapılan ziyarette Konyaspor’un son durumu hakkında bilgilendirme yapılırken yeşil-beyazlı kulübe katkı sağlayacak projeler üzerinde konuşuldu.

Konuyla ilgilgi olarak Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Başkanımız Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Konya Milletvekillerimizi ziyaret etti. Konyaspor'umuza gösterdikleri ilgiden dolayı Milletvekillerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.”ifadeleri kullanıldı

gctcbhmwiaelcma.jpg

gctcc5dxkaauf8x.jpg

gctct7cxiaad3ku.jpg

gctc5snxuaakr9r.jpg

gctc7t4xwaalqbk.jpg

gctc9iywgaawlmk.jpg

gctc-nzxmaacqzs.jpg

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum