Konyaspor’dan Müjdat Yalman için baş sağlığı mesajı

Konyaspor’dan Müjdat Yalman için baş sağlığı mesajı

Eski milli futbolcu Müjdat Yalman, 71 yaşında hayatını kaybetti. Bir dönem Konyaspor’da futbolcu ve teknik adam olarak görev yapan Yalman için TFF ve Konyaspor tarafından baş sağlığı mesajı yayımlandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde Yalman'ın vefatı dolayısıyla yayımlanan taziye mesajında, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takım'ımızın eski futbolcusu, teknik direktör Müjdat Yalman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Müjdat Yalman'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Konyaspor’un internet sitesinde Yalman'ın vefatı dolayısıyla yayımlanan taziye mesajında,

Konyaspor’umuza hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet eden Müjdat Yalman’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum hocamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” ifadeleri kullanıldı

A Milli Takım'da 2, Ümit Milli Takım'da ise 8 kez olmak üzere toplamda 10 kez ay-yıldızlı formayı giyen Müjdat Yalman, MKE Ankaragücü'nde ve Konyaspor’da futbol oynadı. 1992 yılında Avrupa Şampiyonu olan 18 Yaş Altı Milli Takım'ın teknik kadrosunda yer alan Yalman, başta MKE Ankaragücü olmak üzere Konyaspor ve çok sayıda takımda teknik direktörlük yaptı. Yalman, TÜFAD başkan yardımcılığı görevinde de bulundu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.