Konyaspor’dan güzel haber

Konyaspor’dan güzel haber

Son günlerde virüs ve sakatlık haberleri ile sarsılan Konyaspor’da bazı oyuncuların takımla birlikte çalışmalara başlaması camiayı sevindirdi. Özellikle Amir ve Uğur Demirok’un milli ara sonrası takıma katılacak olması taraftarı sevindirdi

İttifak Holding Konyaspor Kasımpaşa hazırlıklarına pazartesi günü yaptığı izinin ardından tekrar başladı. Yeşil-beyazlı ekipte son günlerde yaşanan gelişmeler taraftarları üzerken bazı sakat oyuncuların takıma dönecek olması camiayı mutlu etti.

Konyaspor sakat oyuncularından dolayı sıkıntı yaşarken milli ara yleşil-beyazlı ekipe adeta ilaç gibi gelmişti. Ancak bu arada da bazı oyuncularında Covid-19’a rastlanan Konyaspor’da moraller iyice bozulmuştu. Ancak daha sonra yapılan testlerde Covid-19 testi pozitif çıkan oyuncu sayısında artış yaşanmaması ve bazı sakat oyuncuların takımla birlikte çalışmalara başlayacak olması moralleri düzeltti.

UĞUR VE AMİR DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında ve bu sezon oynadığı futbolla taraftarın gönlüne taht kuran Amir Hadziahmetovic ve takım kaptanlığını alan Uğur Demirok takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Bu haber yeşil-beyazlı taraftarları yaşanan sıkıntılardan sonra biraz olsun rahatlattı.

Sakatlığı dolayısı ile Bosna Hersek Milli Takımı’ndan çıkartılan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra, Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında forma giyemeyen Musa Çağıran ve uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Uğur Demirok’un bugün takımla birlikte çalışması bekleniyor. Covid-19 testi pozitif çıkan ve bir süredir tedavi gören Ahmet Çalık’ın ise geçtiğimiz günlerde testi negatife dönmüştü. Bugün yapılacak testin de negatif çıkması durumunda tecrübeli oyuncu Kasımpaşa maçı çalışmalarında yer alabilecek.

KRAVETS OYNAYABİLECEK

Birçok oyuncusu sakat olan İ.H. Konyaspor’da taraftarın en merak ettiği isimlerin başında golcü oyuncu Artem Kravets geliyor. Özellikle hafif sakatlığı olan takımın hücumdaki en büyük gol silahı Artem Kravets'in mücadeleye yetiştirilmesi adına sağlık ekibin büyük bir çaba gösteriliyor. Ukraynalı oyuncunun Kasımpaşa karşılaşmasında sahada olma ihtimalinin daha yüksek olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.