Konyaspor’dan duygulandıran Ahmet Çalık paylaşımı

Konyaspor’dan duygulandıran Ahmet Çalık paylaşımı

Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, vefatının 2. yılında özlem ve hüzünle anılıyor. Konyaspor Kulübü hazırladığı video ile merhum futbolcu Çalık’ı andı

Konyaspor Kulübünün Ahmet Çalık için yaptığı çalışmada geçmiş yıllarda hangi takımlarda forma giydiği ve karakterinin özelliklerinin ön plana çıktığı bir video yayınladı.
Videoda ayrıca oyuncunun antrenmandaki görüntüleri, attığı goller, ve milli takımda gittiği anlar ekran önüne getirildi.
Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık, vefatının 2. yılında anılıyor.

whatsapp-image-2024-01-11-at-12-06-10-1-001.jpeg

2020 yılında Galatasaray’dan Konyaspor’a transfer olan başarılı performansı ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Ahmet Çalık Ankara yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.
Kaza, 11 Ocak 2022 tarihinde saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi. Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.
Ahmet Çalık, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Çalık Elmadağ Sungur Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Elmadağ Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
Ahmet Çalık’ın ani ölümü Türk ve dünya futbolunu üzüntüye boğdu. Dünyaca ünlü birçok futbol kulübü, Türk futbol kulüpleri, futbolcular, spor adamları ve pek çok farklı takım taraftarları başsağlığı mesajları yayımladı.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.