Konyaspor’dan devre arası operasyonu

Konyaspor’dan devre arası operasyonu

Ligde Kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor’da taraftarlar ve yönetim gözünü devre arasına çevirdi.

Sezon başında yapılan transferlerden verim alamayan yeşil-beyazlı kulüp ara transfer döneminde takımla takviyeler yapmayı planlarken bazı oyuncularla da yolların ayrılması bekleniyor.

TRANSFERLER SINIFTA KALDI

Tümosan Konyaspor’da takıma yeni katılan transferlerin performansı beklenenin çok altında kaldı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Moreno ile birlikte toplamda 9 transfer yapan yeşil-beyazlı ekipte iki oyuncu henüz görev almazken diğer futbolcular ise beklenenin altında bir performans ortaya koydu. Konyaspor, kaleci Bernardoni, orta saha Steven Nzonzi, Yunus Mallı, Alexandru Cicaldau, kanat oyuncuları Louka Prip, Moreno, forvet bölgesine ise Nelson Oliveira ve Emrehan Gedikli ile sözleşme imzalamıştı. Bu oyuncular beklentinin çok altında kalırken istikrarsız görtüleri ise taraftarı çileden çıkardı.

whatsapp-image-2023-12-14-at-11-57-22-1.jpeg

DEVRE ARASI TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Tümosan Konyaspor’da yeni yönetim devre arası transfer dönemi için düğmeye bastı. Yeşil-beyazlı yönetimin devre arasında bazı oyuncularla yollarını ayırması beklenirken özellikle orta saha ve gol bölgesine iyi takviyeler yapmayı planladığı belirtildi. Hakan Keleş’ten oyuncularla ilgili rapor alan yönetim hocanın durumunu da Samsunspor maçından sonra değerlendirmeye alacak. Keleş ile yolların ayrılması ihtimalini de göz önünde bulunduran yönetim futbol şubesinin belirlediği mevkilerdeki isimlerle de görüşme yapacağı ifade edildi.
Sezon başındaki hatayı tekrarlamak istemeyen yeni başkan Ömer Korkmaz ve yönetimi takıma direkt katkı sağlayacak istikrarlı isimlerle anlaşma sağlamak istiyor.

whatsapp-image-2023-12-14-at-11-57-22.jpeg

BAZI OYUNCULARLA YOLLARIN AYRILMASI BEKLENİYOR

Tümosan Konyaspor’da büyük hayal kırıklığı yaşatan transferlerle devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Özellikle büyük beklentilerle transfer edilen Yunus Mallı başta olmak üzere takıma son gün katılan Gökhan Töre ile birlikte bazı yerli ve yabancı isimlerle de yol ayrımının yaşanması bekleniyor.
Anadolu Kartal’nın ligdeki durumu da devre arasında sert bir transfer politakısının izleneceğinin sinyallerini veriyor

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum