Konyaspor'da yüzler gülüyor

Konyaspor'da yüzler gülüyor

Temsilcimiz Arabam.com Konyaspor Süper Lig'de kendi evinde çıktığı ilk maçta Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederek, zirve yarışını sürdü. Yeşil beyazlılar, aldığı 3 puanla ligdeki puanı 17'ye yükseltti

Süper Lig'in başarılı ekiplerinden temsilcimiz Arabam.com Konyaspor Süper Lig'de yoluna tam gaz devam ediyor. Bu sezon evinde ilk maçına çıkan Konyaspor, taraftarlarıyla olan hasretine galibiyetle son verdi.  Ümraniyespor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetle Konyaspor puanını 17'ye yükselterek, zirve yarışından kopmadı. Konyaspor averajla ligde 3. sırada yer alırken, Başakşehir'in ardından kalesinde en az gol gören ikinci Süper Ligi oldu. Konyaspor, Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 9 gol atarken, 2 gol yedi. İki defa beraberlikle ile sahadan ayrılan Konyaspor, tek mağlubiyetini ise Galatasaray karşısında aldı. 

HASRET 3 PUANLA SONA ERDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'ndaki zemin çalışmalarından dolayı maçlarını Eskişehir'de oynayan Konyaspor, kendi evinde taraftarı önünde çıktığı ilk maçta 3 puan alarak, hem zirve yarışını da sürdürmenin başarısını gösterdi. Konya'da düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış töreninde çimler zarar görmüş ve bu yüzden Konyaspor kendi evindeki maçları Eskişehir'de oynamak zorunda kalmıştı.

ANTALYASPOR KARŞISINDA HEDEF 3 PUAN

Temsilcimiz Konyaspor ligin 9. haftasında ise deplasmanda Antalyaspor ile karşılacak. Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak olan Konyaspor'da hedef 3 puan. Ligde zor günler geçiren Antalyaspor ise 6 puanla 14. sırada bulunuyor. Geçen yıl Teknik Direktör Nuri Şahin yönetiminde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Antalyaspor ligde ilk 8 haftada 5 mağlubiyet aldı. Ligin en çok gol yiyen ekiplerinden biri olan Antalyaspor, Konyaspor karşısında taraftarının önünde 3 puan alarak, yeniden çıkış yakalamak istiyor. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum