Konyaspor’da yeni hoca Bülent Korkmaz

Konyaspor’da yeni hoca Bülent Korkmaz

İttifak Holding Konyaspor’da Aykut Kocaman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bülent Korkmaz getirildi. Korkmaz son olarak Antalyaspor’u çalıştırmıştı

2006-07 sezonu ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor takımına teknik direktörlük görevine getirildi. Kayseri Erciyesspor ile Türkiye Kupası'nda final oynadı. 2007-2008 sezonu için Bursaspor takımı ile anlaştı. Ancak Bursaspor'un 6 hafta üst üste galibiyet kazanamaması ve ligdeki yerinin endişe verici olması sebebiyle kulüple ilişkileri kesildi. Daha sonra, Gençlerbirliği'nin teknik direktörlüğü görevini üstlendi. Gençlerbirliğini küme düşme potasından bir türlü çıkaramaması nedeniyle sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

GALATASARAY’I ÇALIŞTIRDI

2008-2009 sezonunun 22. haftasında Galatasaray teknik direktörlük görevine getirildi. 24 Şubat 2009'da Galatasaray ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımının başında çıktığı ilk maçta FC Girondins de Bordeaux'u 4-3 yenerek takımını UEFA Kupası'nda bir üst tura taşıdı. 2. UEFA Kupası maçında ise Hamburger SV ile [deplasmanda 1-1 berabera kalarak rövanş için avantaj yakaladı. Fakat rövanşında ise Hamburg takımına yenilmiş ve Avrupa'dan elenmişlerdir.
3 Haziran 2009 tarihinde Galatasaray yönetim kurulu tarafından istifası kabul edilip, görevinden istifa etti. Ardından 18 Eylül 2009 tarihinde FK Bakü takımıyla görüşmeler yapan Bülent Korkmaz, kulüp başkanı Hafiz Mammadov'un teklifini kabul ederek Bakü takımının teknik direktörü oldu. Azerbaycan'ın Bakü Futbol Takımı'nı ligin son sıralarından alan ve zirveye oynayan bir takım haline getiren, Azerbaycan Kupası'nda takıma yarı final oynatan Bülent Korkmaz, yönetimle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından 22 Mart 2010 tarihinde görevini bıraktığını açıkladı.8 Kasım 2011 tarihinde, istifa eden Yücel İldiz'in yerine Kardemir Karabükspor'un teknik direktörlüğüne getirilmiştir. 10 Kasım 2011 tarihinde bu görevine gelmesini resmileştiren imzayı atmıştır. 2011-12 sezonunun sonunda Mayıs 2012'de buradaki görevinden ayrıldı.4 Temmuz 2014 tarihinde Kayseri Erciyesspor kulübünün teknik direktörlüğüne getirildi. 24 Kasım 2014 itibarıyla sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi22 Eylül 2015 tarihinde Mersin İdman Yurdu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Mersin İdman Yurdu ile 15 maça çıkan Korkmaz, 2018 yılından itibaren Antalyaspor'u çalıştırmaya başladı. Bülent Korkmaz 2019 Kasım ayında Antalyaspor’da ki görevinden ayrıldı.

BÜLENT KORKMAZ KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum