Konyaspor’da transfer hareketliliği başladı

Konyaspor’da transfer hareketliliği başladı

Konyaspor’da yeni yönetim göreve gelmesiyle transfer hareketliliği başladı. Yeşil-beyazlı ekibin Barış Ekincier ve Sefa Yılmaz ile ilgilendiği ifade edildi

Konyaspor’da transfer hareketliliği başladı. Yeşil-beyazlılar Almanya'nın Bochum takımında forma giyen Baris Ekincier'i yeniden gündemine aldı. Konyaspor ayrıca Gençlerbirliği’nden Sefa Yılmaz ile de ilgileniyor

Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz transfer döneminde temasa geçtiği Almanya Bundesliga 2’de mücadele eden Bochumlu Baris Ekincier için yeniden devrede. Yeşil Beyazlılar 22 yaşındaki Azerbaycan asıllı Alman futbolcu için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Takımıyla bir yıl sözleşmesi kalan Türk oyuncu için kulübünün de uygun bir maliyetle bu transfere izin vermesi bekleniyor. Mevcut piyasa değeri 100 Bin Euro olan oyuncu için kulübü yeşil ışık yakarsa yönetim Almanya' ya çıkarma yapacak. Oyuncuyla son bir görüşme yapılıp transferin bitmesi bekleniyor.

SEFA YILMAZ'A DA TALİP OLDU

Gençlerbirliği'ndeki sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Sefa Yılmaz'a Süper Lig ekiplerinden Konyaspor da talip oldu.

Gençlerbirliği'ndeki sözleşmesi sona erdikten sonra adı ciddi şekilde Kasımpaşa ile anılan Sefa Yılmaz'a Konyaspor da talip oldu. Bonservisi elinde olan ve tatilde teklifleri değerlendirmeye alan başarılı oyuncunun durumunun kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum