Konyaspor'da transfer  hareketliliği

Konyaspor'da transfer hareketliliği

Konyaspor’da transfer hareketliliği başladı. Yeşil-beyazlı ekip iç transferde yollarını ayıracağı oyuncuları belirlerken dış transferde ise düğmeye bastı. Konyaspor orta saha ve golcü için çalışmalarını hızlandırdı

Konyaspor ilk olarak orta saha ve golcü oyuncu transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı

Yeşil-beyazlı ekip, Adanaspor’da forma giyen orta saha Celil Yüksel’i transfer etmek için harekete geçtiği ve girişimlere başladığı iddia edildi. Bu sezon Adanaspor’da 35 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu 4 gol ile 5 asist yaptı ve 9 gole katkı sunarken, Adanaspor’la sözleşmesi Haziran 2023’e kadar devam ediyor.

Konyaspor’un gol bölgesine ise Süper Lig'e veda eden Rizespor'un Finlandiyalı golcüsü Joel Pohjanpalo, renklerine katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Yeşil-beyazlı ekibin attığı 16 golle dikkatleri üzerine çeken Palo için kulübü Bayer Leverkusen'le temas kurduğu kaydedildi. 27 yaşındaki santrfora Beşiktaş ve Sivasspor da ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.

TARAFTARI HEYECANLADIRAN İSİM

Konyaspor yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma adına orta saha ve golcü transferi için düğmeye basarken 3 bölgede forma giyebilen Fildişi Sahilli oyuncu Konan N’Dri’ye kancayı taktı. Belçika 1. Ligi KAS Eupen forması giyen 21 yaşındaki futbolcu orta sahanın sağında forma giyiyor. 174 cm boyundaki oyuncu sağ kanatın dışında sol kanat ve santrfor bölgesinde görev yapabiliyor. Konan N’Dri’nin genç olması ve bölge alternatifinin çok olması transferde oyuncuyu ön plana çıkartıyor

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum