Konyasporda şimdi takviye zamanı

Konyasporda şimdi takviye zamanı

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyasporda transfer harekatı yarın başlayacak. İçte Fatih Egedik, Şener ve Mustafa Ere kulüp bulmalarını önererek Konyaspor yönetim kurulunun, takımdan gönderilecek diğer futbolcuları ise teknik adamların raporu doğrultusunda Sa

Konyaspor teknik heyetinin, dış transferle ilgili gerekli raporu da yönetime verdiği ve yönetim kurulunun Salı günü bu konuyu masaya yatıracağı bildirildi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin, Cuma akşamı Şekerspor yöneticileriyle bir araya geldikleri ve bazı genç futbolcuların Şekerspor’a verileceği ileri sürüldü. Ancak, bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.
Konyaspor ile Fenerbahçe Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ve Aziz Yıldırım arasında, Cuma akşamı yapılması gereken transfer görüşmesi yarına kaldı. Bu konuda görüşlerini aldığımız Konyaspor başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu,  Aziz Yıldırım’ın Konya’ya gelmemesi nedeniyle transfer görüşmelerinin yapılamadığını dile getirdi. Kuntoğlu, “Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Salı günü gerçekleştirilecek kulüpler Birliği toplantısında bir araya geleceklerini ve transfer konusunda görüşeceklerini dile getirdi. Öte yandan, Konyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Da Silva’nın Ankaraspor’dan sonra Trabzonspor’un da transfer listesine girdiği öğrenildi.
KONYASPOR CUMA’YA KADAR İZİNLİ
Konyaspor’da devre arası tatili başladı.. Cuma akşamı, ilk yarının son maçını Fenerbahçe ile oynayan yeşil-beyazlılarda futbolculara teknik adamlar tarafından biri hafta izin verildi. Teknik heyetin kararı gereğince, Konyasporlu futbolcular ikinci yarı hazırlıkları için 26 Aralık Cuma günü Konya’da toplanacaklar ve kamp için Antalya’ya gidecekler. Kartal’da, ikinci yarı hazırlıkları 27 Aralık Cumartesi günü başlayacak. Kamp yeri için Antalya Belek veya Lara’da bazı otellerle görüşmeler sürdürülmekte. Konyaspor’unu 1. dönem kampı 6  Ocak’ta sona erecek ve takım aynı gün, 7 Ocak Çarşamba günü oynanacak Fortis Türkiye kupası maçı için Manisa’ya gidecek. Yeşil-beyazlılar bu maçtan sonra Antalya’ya dönecekler ve 2. döneme kampına girecekler. Konyaspor 116 Ocak tarihine kadar burada kalacak ve aynı gün Konya’ya gelecek. Temsilcimiz, 18 Ocak Pazar günü ise Alanyaspor ile kupada karşı karşıya gelecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum