Konyaspor'da savunmaya yerli damgası

Konyaspor'da savunmaya yerli damgası

Konyaspor’da Marin Anicic’i sakatlanmasının ardından yapılan Ahmet Çalık transferi ile birlikte stoper hattı tamamen yerlilerden oluştu. Yeşil-beyazlı ekipte Uğur Demirok-Abdülkerim Bardakçı ikilisinin yanına Adil Demirbağ ve Ahmet Çalık katıldı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Konyaspor'da önce Alper Uludağ, sonra sezonu büyük ölçüde kapatan Marin Anicic'in sakatlıklarının ardından Uğur Demirok ve Jevtovic'in de sakatlanması moralleri bozdu. Anicic’in sakatlanması ile birlikte stoper hattında Uğur Demirok ve Abdülkerim ikilisi forma giymeye başlamıştı. Bu iki isim oynadığı maçlarda uyumlu bir görüntü çizdi. Ancak geçtiğimiz günlerde açıklanan Uğur Demirok sakatlığı gözleri yeniden bu mevkiye çevirdi. Tecrübeli stoperin bir ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın Yeni Malatyaspor maçında stoperde hangi oyunculara görev vereceği merak konusu oldu. Yeşil-beyazlı ekipte Ancic’in sakatlanması ile birlikte stoper hattının tamamı da yerli oyunculardan oluştu. Tecrübeli teknik adam Kartal Abdülkerim’in yanında Adil Demirbağ’a mı ? Yoksa ahmet Çalık’a mı ? Görev verecek. Bu sorunun yanıtı cumartesi günü belli olacak.

Konyaspor’da stoper mevkisindeki 4 isim de yerli oyunculardan oluştu. Yeşil-beyazlıların geri ikilisi ligin ilk yarısında; Uğur Demirok, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık ve Adil Demirbağ dörtlüsü görev yapacak. Yeşil-beyazlılarda olağanüstü acil ihtiyaç hallerinde Marko Jevtovic bu mevkiye kaydırabilecek.

KONYASPOR EKSİK ÇALIŞTI

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra tedavilerine devam edilen Uğur Demirok ve Marin Anicic katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, 5'e 2 pas çalışması ve sprint koşularıyla devam etti. Antrenman, topla oyun ve çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Alper Uludağ ve Marko Jevtovic, ikinci bölümde fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.