Konyaspor'da Samuel Eduok imzayı attı

Konyaspor'da Samuel Eduok imzayı attı

Konyaspor’da imzalar devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip Sehiç ve Musa Çağıran’ın ardından Süper Ligi iyi tanıyan forvet oyuncusu Samuel Eduok’la da sözleşme imzaladı

Alanyaspor’dan Musa Çağıran’ı kadrosuna katan Konyaspor, Split’ten Samuel Eduok’la da anlaşmaya vardı. Yeşil-Beyazlı ekip, daha önce Süper Lig’de Kasımpaşa ve Erzurumspor formaları da giyen Samuel Eduok transferinde de mutlu sona ulaştı. Hajduk Split, Nijeryalı futbolcuyu kiraladığını açıkladı. Eduok'un kariyerinde 172 maçta 42 gölü 19 asisti bulunuyor. Başarılı kanat oyuncusuyla sözleşme imzalandı.

Konyaspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İttifak Holding Konyaspor’umuz yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Hırvatistan HNL Takımlarından Hajduk Split’te forma giyen Samuel Eduok’u 1 sezonluğuna kiralık olarak sözleşme imzaladı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine kulüp menajerimiz Seçkin Özdil ile yeni transferimiz Samuel Eduok katıldı.

26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Samuel Eduok daha önce ülkemizde Kasımpaşa ve BB Erzurumspor kulüplerinde forma giydi. Geçtiğimiz sezon Hajduk Split’te 31 maçta forma giyen Samuel Eduok 11 gol 3 asistle oynadı.

Eduok, İttifak Holding Konyaspor’umuzda 70 numaralı formayı giyecek.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.