Konyaspor'da sakatlıklara virüs de eklendi

Konyaspor'da sakatlıklara virüs de eklendi

Son haftalarda sakatlıklarla başı dertte olan İ.H. Konyaspor’a bir kötü haber de Covid-19 vakalarından geldi.

Ömer Ali ve Ahmet Çalık’ın ardından Levan Shengelia’nın da testinin pozitif çıktığı açıklandı. Birçok oyuncusundan yoksun olan yeşil-beyazlı ekip Kasımpaşa karşısında da bu futbolcularından yararlanamayacak.

Konyaspor’da virüs alarmı verildi. Fenerbahçe maçından önce 1 oyuncusunun Covid-19 testi pozitif çıkan Yeşil Beyazlılar’da bu sayı 9’a kadar yükseldi. 6 oyuncu ve 3 personelde virüse rastlanırken, bu durum sakatlıkların üzerine adeta tuz biber oldu.

Fenerbahçe maçından önce 1 oyuncunun testinin pozitif çıktığı açıklanmış ardından da milli araya girilmişti. Bazı oyuncular milli takımlara giderken, Konya’da bulunan oyunculara yapılan testlerin ardından Kasımpaşa hazırlıkları başlamıştı. Antrenmanlara başlamadan önce yapılan testlerde bazı oyuncuların ve personelin Covid-19 testi pozitif çıkarken, toplam rakamın 9’a yükseldiği iddia edildi. 6 oyuncu ve 3 personelin pozitif olduğu bilgisi sonrası takımda kırmızı alarm verildi. Bazı oyuncularda ve personelde Covid-19’a rastlanmasının ardından Konyaspor’da olağanüstü hal ilan edildi. Dün oyuncular, teknik heyet ve kulüp personeline yeni bir test uygulanırken, bu testin sonuçlarına göre yeni bir planlama yapılacak. Testi pozitif çıkan isimler izolasyona alınırken, diğer oyuncular ise kampa alınacak ve Kayacık Tesisleri dış dünyaya kapatılacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

22 Kasım Pazar günü 9. hafta maçında Kasımpaşa’yı konuk edecek İttifak Holding Konyaspor, dünü yapılan tek antrenmanla değerlendirdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve çabukluk hareketleri ile başladı.

Oyuncular 5’e 2’nin ardından, yarı sahada oynanan topla oyun ve tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.