Konyaspor’da Ömer Korkmaz liste görüşmesi yapıyor

Konyaspor’da Ömer Korkmaz liste görüşmesi yapıyor

Konyaspor’da kongre için geri sayım devam ediyor. 20 kasım tarihinde ertelenen olağanüstü genel kurulun ikinci oturumu pazartesi günü yapılacak.

Başkanlık için birçok ismin adaylığı konuşulurken ilk resmi açıklama Konyalı İşadamı Bekir Akdemir’den geldi. Akdemir Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu önünde bulunan Çift Başlı Kartal heykeli önünde yaptığı basın açıklaması ile adaylığını ilan etti.

Akdemir’in dışında henüz bir resmi başkanlık adayı açıklaması yapılmazken mevcut yönetimde görev yapan iş adamı Ömer Korkmaz’ın liste için görüşme yaptığı ifade edildi.

Konyaspor'da 27 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul için İşadamı Ömer Korkmaz'ın başkan adaylığa hazırlandığı öğrenildi.

Mevcut yönetimde de yer alan Ömer Korkmaz'ın adaylık için liste hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. İlk toplantıda ismi başkan adaylığı için geçen ancak bu gerçekleşmeyen Adem Bulut'un da Korkmaz'ın listesinde yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Konyaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 27 Kasım Pazartesi saat 14.00'te Ramada Otel'de çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum