Konyaspor’da kritik maç öncesi  iki transfere kesik!

Konyaspor’da kritik maç öncesi iki transfere kesik!

Tümosan Konyaspor’un devre arasında takıma kattığı isimler Hatayspor karşısında gösterdikleri performansla galibiyette önemli rol oynadı. Hadebe ilk kez forma giyerken diğer iki yeni transfer kadroda yer almadı

Tümosan Konyaspor’un devre arasında takıma dahil ettiği Allassane Ndao ve Valon Ethemi Hatayspor maçında alınan galibiyette büyük rol oynadı. Yeni transferlerden Polonyalı eldiven Jakub Slowik’in kritik kurtarışlara imza atarak galibiyete katkı sağlarken hücum anlamında da Allassane Ndao ve Valon Ethemi de ilk kez skora katkı sağlamış oldu.
Yeşil-beyaz ekipte Oğulcan Ülgün’ün kaydettiği golün asistini yapan Ethemi, bu sezon ilk kez skor katkısında bulundu. Kuzey Makedonyalı oyuncu ayrıca yeni transferler arasında ilk kez skor katkısı yapan isim oldu. Allasane Ndao ise ikinci goldeki çabası ile pozisyonun başlangıcında ve Ethemi’ye gönderdiği pas ile golde büyük pay sahibi oldu.
Maçın 56. dakikasındada Ndao sağ kanattan getirdiği topu sol kanatta müsait pozisyonda bulunan Ethemi’ye gönderdi. Ethemi sıfıra inerek topu içeri kesti. Oğulcan Ülgün’ün vuruşu defansa çarparak filelerle buluştu 2-0.
Kalede jakup slowik ileri uçta da Alssane Ndao ve Valon Ethemi performansları ile taraftarın gönlünü fethetti.
HADEBE İLK KEZ FORMA GİYDİ
Konyaspor’un devre döneminde kadrosuna dahil ettiği stoper oyuncusu Hadebe bu sezon ilk kez bir maçta süre aldı. Tecrübeli stoper Hatayspor karşısında maça ilk 11’de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Anadolu Kartalı'nda maça ilk 11'de başlayan 28 yaşındaki savunmacı Damjanovic ile birlikte stoper hattını oluşturdu. Zimbabve'li savunmacı kritik hatalar yapmasına rağmen genel manada olumlu bir görüntü sergiledi.
İKİ YENİ TRANSFER KADROYA ALINMADI
Tümosan Konyaspor Hatayspor karşısında yeni transferlerinin katkısı ile kazanırken takıma devre arası katılan bazı isimler kritik maçın kadrosuna alınmadı.
Fahrudin Omerovic Hatayspor karşısında devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Boateng ve Niangbo'yu kadroya almadı.

FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.