Konyaspor'da kongre için geri sayım

Konyaspor'da kongre için geri sayım

Konyaspor’da Cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurul için geri sayım başladı. Hilmi Kulluk’un aday olmayacağını açıkladığı yeşil-beyazlı ekipte henüz resmi bir başkan adaylığı açıklaması yapılmadı 

Süper Ligde zorlu bir sezonu geride bırakan Konyaspor’da tüm gözler Cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurul’a çevrildi. Mevcut Başkan Hilmi Kulluk’un  “aday olmayacağım” açıklamasının ardından kulübün yeni başkanı kim olacak sorusu da Cuma günü yapılacak genel kurulda cevap bulacak.  Yeşil-beyazlı kulübün başkanlığı için henüz aday çıkmazken Cuma günü birkaç aday listesinin yarışması bekleniyor. Şehirde konuyla ilgili sessizlik sürerken  Konya spor camiasını birleştirici bir ismin kulübün başına getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Başkanlık için ismi gündeme gelen kişiler ise henüz resmi bir açıklama yapmadı.

ERTELENİRSE KONYASPOR ZARAR GÖRECEK 

Cuma günü yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde  genel kurul 1 hafta sonraya kalacak. Liglerin 11 Eylülde başlaması göz önüne alındığı zaman hoca, transfer ve sezon hazırlıkları  da sekteye uğrayacak. Bülent Korkmaz’ın  yaptığı açıklama sonrası da göreve devam etmesi beklenmiyor. Yeşil-beyazlı ekibin seçilecek yönetimi işe teknik direktör ile başlayacak. Konyaspor’un yeni sezona hazır olması için önümüzdeki hafta kamp çalışmalarına başlaması bekleniyor.

FUTBOL ŞUBESİNİN ŞİRKETLEŞMESİ GÖRÜŞÜLECEK

Konyaspor’da Cuma günü yapılacak genel kurulda futbol şubesinin de şirketleşmesi görüşülecek. Yeni yönetimin kabul etmesi halinde Konyaspor A.Ş olarak ligdeki yerini alacak.

Genel Kurul ile ilgi yapılan açıklama şu şekilde: Konyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun 20.07.2020 tarih ve 957 sayılı kararı ile Kulübümüzün Olağan Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündem maddelerine göre 7 Ağustos 2020 Cuma günü saat 18.00 de Selçuklu Kongre Merkezi Konya Anadolu Oditoryum Salonunda (Adres: Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. No:62/1 Selçuklu/Konya) yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde II. Toplantının 14 Ağustos 2020 Cuma günü aynı yer ve saatte yapılmasına, karar verilmiştir

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum