Konyaspor’da kongre ertelendi

Konyaspor’da kongre ertelendi

Tümosan Konyaspor’da yapılacak olağanüstü genel kurul yeterli çoğunluk sağlanmadığı gerekçesi ile ertelendi. Kongre 27 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de Ramada Otel’de gerçekleştirilecek

Tümosan Konyaspor’da 5 kasım tarihinde oynanan Karagümrük maçı sonrası olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Pazartesi günü gerçekleştirilmesi gereken genel kurul öncesinde başkanlık için aday çıkmazken yeterli çoğunluk da sağlanamadı. Olağanüstü genel kurulun ikinci oturumu çoğunluğa bakılmaksızın 27 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de yine Ramada Otelde yapılacak.

SÜREÇ KONYASPOR’A ZARAR VERİYOR

Tümosan Konyaspor’da olağanüstü genel kurul öncesinde yaşanan aday sessizliği vu genel kurulun ertelenmesi yeşil-beyazlı camiayı büyük bir bilinmezliğin içine sürüklüyor.

Ligde kötü durumda olan ve mali kriz içerisinde olan Konyaspor’da yapılacak kongrede aday çıkmaması ve şehrin bu konuda sessiz kalması kulübü büyük bir bilinmezliğin içerisine sürüklüyor. Camia takıma kayyum atanması ve 100 yıllık kulübün kapanıp gitmesinden büyük endişe ediyor. Tüm bu kötü senaryoların yaşanmaması için şehrin ileri gelenlerinin ve Konyaspora gönül verenlerin acilen bu konuyu çözüme kavuşturulması bekleniyor

ADEM BULUT VAZGEÇTİ

Konyaspor’da daha önce 20 Kasım’da (bugün) yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul öncesi adaylığı konuşulan Adem Bulut, kararından vazgeçti.

Maddi olarak yeterli desteği almadığı için adaylıktan çekilen Adem Bulut, mevcut yönetimdeki görevine devam etmesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum