Konyaspor’da  koltuk Cikalleshi’nin

Konyaspor’da koltuk Cikalleshi’nin

Tümosan Konyaspor’da en fazla gol atan oyuncu Sokol Cikalleshi oldu. Arnavut oyuncuyeşil-beyazlı formayı giydiği 27 maçta 11 gol atıp 5 asist yaptı.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de bu sezon oynadığı 30 maçta rakip ağlara 31 gol gönderdi. Yeşil-beyazlılar, böylece ligde 11 farklı oyuncusundan gol katkısı alırken en fazla golü ise Cikalleshi kaydetti

Konyaspor’un ligde en çok ağları sarsan ismi 11 golle Sokol Cikalleshi oldu.

Arnavut golcüyü, 5 golle Louka Prip ve 3 golle Guilherme Sitya izledi.

Anadolu Kartalı’nda Uğurcan Yazğılı ile Marlos Moreno ise 2’şer kez ağları sarsmayı başardı. Konyaspor’da Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, Valon Ethemi, Alassane Ndao, Cicaldau ve Nzonzi de 1'er golle listede yer aldı. Öte yandan devre arasında takımdan ayrılan Robert Muric de 2 kez ağları havalandırmıştı.

Konya ekibinin hanesine yazılan 31 golün tamamı kendi futbolcuları kaydetti.

Tümosan Konyaspor'un 33 yaşındaki golcü oyuncusu Sokol Cikalleshi, teknik direktör Fahrudin Omerovic'in vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Deneyimli futbolcu, yeşil-beyazlı formayı giydiği 27 maçın 24'’üne ilk 11’de başladı.

Arnavut golcü, Konyaspor'un en etkili isimlerinin başında geliyor. Konyaspor'un sahadaki liderlerinden biri olan Sokol Cikalleshi, önemli istatistiklere imza attı.

Toplam 27 maçın 24’üne ilk 11’de başlayan Cikalleshi, kariyerinin en skorer dönemlerinden birini yaşıyor. Cikalleshi, ligde 11 gol ve 5 asist kaydetti.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.