Konyaspor'da kan değişiminin etkisi büyük oldu!

Konyaspor'da kan değişiminin etkisi büyük oldu!

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı ilk üç lig maçında puan yüzü görmezken takımı rakiplere gol dahi atamadı.

Arabam.com Konyaspor’da düşüş engellenemiyor. İlke ve menfaatlerin uyuşmadığı gerekçesi ile İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan takımın başına Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic’i getiren yeşil-beyazlı ekip hiç tahmin etmediği bir tablo ile karşı karşıya kaldı. Konyaspor yeni teknik adamıyla çıktığı 3 lig bir kupa maçını kaybetti. Ligde art arda 3 yenilgi alan Sırp teknik adamın takımının rakiplerine gol atamaması ise farklı bir istatistik olarak tarihe geçti.

aa-20230123-30071685-30071679-arabamcom-konyaspor-mke-ankaragucu.jpg

İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Aleksandar Stanojevic “Kariyerinizde böyle bir başlangıç olmuş muydu?” sorusuna: “ Hayır daha önce böyle bir durum yaşamadım hele sezon ortasında gittiğim takımlarda asla bu durumu yaşamadım” cevabını verdi. 

KARTAL BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde İstanbulspor 1-0 mağlup olan Arabam.com Konyaspor üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

Ligde oynadığı son 7 maçta kazanamayan son oynadığı 13 maçta sadece tek galibiyet alabilen Konyaspor'da haftalardır devam eden puan kayıpları sonrası tehlike çanları da çalmaya başladı.

İstanbulspor yenilgisiyle 27 puanda kalan Konyaspor'la düşme hattı arasındaki puan farkı 6'ya indi.

TARAFTARIN TEPKİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Konyaspor’da İlhan Palut’un gönderilmesine tepki gösteren taraftarlar bu duruma takımın kötü gidişi de eklenince tepkilerini daha da arttırdı. Palut’un yerine gelen Stanojevic’in ilk üç maçında başarısız olması takımı bir anda küme düşme korkusu ile karşı karşıya bıraktı. Yeşil-beyazlı taraftarlar yaşanan bu krizlerden dolayı yönetime büyük tepki göstererek  Fatih Özgökçen yönetiminin ve kulüp CEO’su Mustafa Göksu’nun istifasını istiyor.  Konyaspor sevdalıları takımın başına getirilen yeni sportif direktör İrfan Kulekaya’nın da istifa etmesi gerektiğini savunuyor.

SAİT ÇELİK 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum