Konyaspor'da kalan maçlarda gol beklentisi büyük 

Konyaspor'da kalan maçlarda gol beklentisi büyük 

İttifak Holding Konyaspor geride kalan 26 haftada ligin en az gol atan takımı olarak ön plana çıktı. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Bülent Korkmaz kalan 8 maçta bu istatistiği düzelterek galibiyetler almak için çalışıyor.

Gençlerbirliği hazırlıkları süren İttifak Holding Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Anadolu Kartalı’nda teknik direktör Bülent Korkmaz bu hedef doğrultusunda takımı hazırlıyor. Özellikle ön bölgede daha üretken bir takım ortaya çıkarmaya çalışan deneyimli teknik adam gol sorununun çözülmesi durumunda herhangi bir sıkıntı yaşamadan takımın ligde kalacağına inanıyor. Bu durumu belirleyecek isimlerin başında ise Boşnak golcü Riad Bajic geliyor. Teknik heyet Bajic başta olmak üzere gol yükünü çekmesi beklenen oyuncular ile özel olarak ilgileniyor.

26 MAÇTA 21 GOL

Koronavirüs salgını sebebiyle Süper Lig'e verilen aray ittifak Holding Konyaspor, gol yollarında ligin en kötü takımı olarak girdi. Yeşil-beyazlı ekip, ligin geride kalan  26 haftalık döneminde sadece 21 gol atarak, ligin en az gol atan takımı oldu. Anadolu Kartalı, maç başına 0.8 gol ortalaması tutturarak bir gol ortalamasının dah altında kalarak bu alanda oldukça başarısız bir tablo ortaya koydu. Bu sezon özellikle forvet oyuncularından istediği katkıyı alamayan Bülent Korkmaz'ın ekibi, oynadığı 26 karşılaşmanın 11'inde rakip ağları sarsamadı. Temsilcimiz, 11 mücadelede ise sadece 1 gol atabildi. Konyaspor, en çok Kasımpaşa deplasmanında gol attı. Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynanan maçı temsilcimiz, 4-1 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.